Verzending in NL & BE, 14 dagen bedenktijd, verzending € 2,95

Papieren kerstversiering

Gepubliceerd op 15 augustus 2022 om 14:53

Papieren kerstversiering | We love it

Ieder jaar zijn er weer enorm veel kersttrends. Dit jaar zal de papieren kerstversiering weer helemaal terug komen. Want zeg nou zelf! Hoe stoer zijn deze papieren kerstbomen nou. Wat je dit jaar veel zult zien zijn papieren kerst ornamenten zoals pompoms, honeycombs en kerstboompjes. Je kunt deze papieren kerstdecoratie uitstekend gebruiken in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk of eclectisch interieur. 

Kerst trend 2022

Kerst 2022 | Nog heel even wachten en dat is het weer zo ver! Kerst. Het leuke aan kerst is dat je je huis helemaal kunt omtoveren en in een zeer gezellige sfeer brengen. Dit kun je doen met mooie kerstdecoratie. Dit jaar zul je vooral weer veel papieren kerstdecoratie zien. Het voordeel van papieren kerstdecoratie is dat het stevig is maar niet kapot kan vallen zoals glazen kerstballen. Daarnaast sluit al het papieren kerstdecoratie van Industrial Style met een magneetje. Hierdoor is het jarenlang herbruikbaar. 

Papieren kersthangers ornamenten 

De papieren kerstdecoratie is niet alleen erg leuk om in de kerstboom te hangen maar ook om ter decoratie in huis neer te leggen / zetten. Omdat de papieren kersthangers  verkrijgbaar zijn in verschillende vormen; kegel, rond, kerstboom en nog veel meer, kun je deze voor verschillende decoraties gebruiken. Je kunt ze in een houten schaal (steenmal) neerleggen of in een glazen stolp stoppen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.