Voor 12.00 uur besteld is vandaag nog verzonden, verzending € 2,95, gratis verzending vanaf € 50

Kerstservies

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 om 21:58

Liefhebbers van stoere kerstversiering opgelet: Bij Industrial-Style hebben we dit prachtige kerstservies in stoere industriële stijl. Met dit kerstservies kun jij dit jaar een prachtige kersttafel opdekken.

 

Deze stoere borden van betonlook in de vorm van een kerstboom zijn er in twee verschillende maten te bestellen. Het grote kerstboom bord kost € 2,95 en het kleinere kerstboom bord kost € 2,35. Het voordeel aan deze borden is dat ze enorm sterk zijn, maar niet breekbaar. Zit je dus aan het kerstdiner met kinderen hoef je niet bang te zijn als er een bord valt dat het kapot gaat. Zo kun je jaren lang gebruik maken van dit servies. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht. Vier je dit jaar kerst niet bij jou thuis maar wil je toch van dit servies eten? Dan kun je ze makkelijk meenemen zonder al te veel te sjouwen. Ook zijn de borden nog eens vaatwasser bestendig.

Vergeet de papieren bordjes met kerstmannen erop, deze borden zijn de trend van 2022. Mooie borden in vorm van een ster gemaakt van het materiaal melamine. Perfect voor de feestdagen, het is gemaakt van materiaal dat geschikt is voor de vaatwasser en dus jaren met kerst gebruikt kan worden. De borden zijn milieu vriendelijk doordat je ze elk jaar weer kan gebruiken. 

Deze borden zijn vaaswas bestendig!Pas op met scherpe messen, niet krasbestendig.

21x19x2 cm

 

Vergeet de papieren bordjes met kerstmannen erop, deze borden zijn de trend van 2022. Mooie borden in vorm van een kerstboom gemaakt van het materiaal melamine. Perfect voor de feestdagen, het is gemaakt van materiaal dat geschikt is voor de vaatwasser en dus jaren met kerst gebruikt kan worden. De borden zijn milieu vriendelijk doordat je ze elk jaar weer kan gebruiken. 

Deze borden zijn vaaswas bestendig!Pas op met scherpe messen, niet krasbestendig.

26x23x2 cm


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.